Foto Stire Echipe

Cu ceva mai mult de 10 zile înainte de start, turneul internațional de fotbal pentru copii și juniori, CFR CLUJ-U14 Junior Cup, și-a definitivat lista echipelor înscrise.

Astfel, putem să vă anunțăm că la competiție vor veni 16 din cele mai tari echipe din țară la categoria de vârstă 2003, după cum urmează: CFR 1907 Cluj, ACS Juniorul București, ASU Poli Timișoara, FC Steaua București, FC Dinamo București 2003, FC Kiss Baia Mare, Viitorul Oradea, FC Dacia Buiucani Chișinău (Rep. Moldova), Viitorul Arad, LPS Vaslui, ACS Juniorul Suceava, FC Dinamo București 2004, Celta Brașov, ACS Kids Tâmpa Brașov, ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș și UTA Arad.
Cele 16 formații vor fi împărțite în 4 grupe a câte 4 echipe, urmând ca primele 2 locuri din fiecare grupă să meargă în sferturile competiției, iar cele de pe locurile 3 și 4 vor avea programate jocuri de clasament. Partidele se vor desfășura pe două terenuri sintetice de foarte bună calitate, de dimensiuni normale, în sistem 11vs11.
Rămâneți pe www.napocajuniorcup.ro pentru a afla componența grupelor și programul jocurilor, ce va fi afișat în câteva zile și de asemenea livescore în timpul competiției.

 

Top